تبلیغات
آموزش آشپزی - ته چین آلو و اسفناج با مرغ

ته چین آلو و اسفناج با مرغ

1395/02/30
11:08
Alireza Saberi
ته چین آلو اسفناج با مرغ,طرز پخت ته چین آلو اسفناج

برای مشاهده ی مواد لازم و طرز تهیه، به ادامه ی مطلب بروید...
مواد لازم
برای 4 نفر
 برنج 2 پیمانه 
 مرغ 250 گرم 
 اسفناج
 500 گرم 
 برگه قیسی یا آلو بدون هسته
 1 لیوان 
 پیاز داغ
 3 قاشق غذا خوری 
 زعفران دم کرده
 به مقدار لازم 
 نمک و فلفل و زردچوبه
 به مقدار لازم 
 ماست سفت
 2 قاشق غذا خوری 
 روغن زیتون
 2 قاشق غذا خوری 
 روغن حیوانی
به مقدار لازم 


طرز تهیه
زمان تهیه: 30 دقیقه --- زمان پخت: 60 دقیقه
1. برنج را با نمک و آب خیس کنید.
2.
اسفناج پاک کرده و شسته  شده را خرد کنید و بدون آب روی حرارت گذاشته و نمک و زردچوبه و ۲ قاشق روغن زیتون اضافه کنید و صبر کنید تا پخته شود و بعد از تبخیر شدن آب اسفناج، حرارت را خاموش کنید و پیاز داغ را اضافه کنید.
3.
مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه پخته و پس از پخته شدن آب مرغ را به خورد گوشت داده تا خوشمزه شود و سپس گوشت را ریش ریش و از هم باز کنید.
4.
در صورت استفاده از آلو، آن را خوب بشویید و هسته را در آورده و با استفاده از کمی آب آنرا بجوشانید تا نرم شود و چنانچه از برگه قیسی استفاده می کنید برگه ها را در آب خیسانده تا کمی نرم شود و خوب شسته تا عاری ازشن شود چون بعضی از برگه ها در سطح شان شن ریزه وجود دارد.
5.
برنج را به سبک کته روی حرارت گذاشته روغن زیتون اضافه کنید و صبر کرده تا آبش تبخیر شود یا برنج را آبکش کرده بعد زرده تخم مرغ و ماست و زعفران را با هم زده و یک الی دو قاشق روغن حیوانی و برنج را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
6.
کف قابلمه را چرب کرده و نیمی از برنج را در آن ریخته و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید بعد به ترتیب یک لایه اسفناج و یک لایه مرغ و یک لایه آلو بچینید و با پشت قاشق صاف کنید و در آخر یک لایه دیگر از برنج و دو باره با پشت قاشق صاف کنید و درب قابلمه را گذاشته با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را به مدت سه ربع ساعت  الی ۵۰ دقیقه دم بیندازید با نگاه کردن به حاشیه برنج در قابلمه می توانید رنگ ته چین را ببینید و زمان مناسب برای کشیدن در دیس را انتخاب کنید.
7. یا در فر قرار می دهیم.
8. روی ظرف را با فویل می پوشانیم و چند سوراخ روی فویل به وجود می آوریم آن گاه ظرف را در طبقه وسط فری که از قبل روی حرارت 190 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت یک تا یک ساعت و نیم می گذاریم تا زیر برنج طلایی شود. در نهایت از ظرف در آورده و در یک سینی بر می گردانیم و با یک چاقوی تیز برش می زنیم.




موضوع: ته چین،
دنبالک ها: آموزش آشپزی،
به نام خدا
به این وبلاگ خوش آمدید. امیدوارم لحظات خوبی را در این وبلاگ داشته باشید. در این وبلاگ سعی شده تا بهترین آموزش های پخت غذا گذاشته شود. بانوان و آقایانی که به آشپزی علاقه دارید مطمئن باشید این وب برای شما عالیه. آموزش انواع پیش غذاها، غذاها و دسرها در این وبلاگ.
لطفا از من حمایت کنید تا روحیه بگیرم.
کسانی که می خواهند با این وبلاگ تبادل کنند با ایمیل بنده تماس بگیرند.
ایمیل:
mr.alirezasaberi@gmail.com
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آموزش آشپزی است. || طراح قالب avazak.ir