تبلیغات
آموزش آشپزی - اردک با سس پرتقال

اردک با سس پرتقال

1395/02/31
22:17
Alireza Saberi
http://sofrehkhune.com/portal/images/stories/new_Image_menu_/new_image_35/afefesegd.jpg

برای مشاهده ی مواد لازم و طرز تهیه، به ادامه ی مطلب بروید...
 مواد لازم
 برای 8 نفر
 مارمالاد پرتقال
1 پیمانه 
 آب پرتقال
 سه چهارم پیمانه 
 آب مرغ
 سه چهارم پیمانه 
 سینه اردک
 4 عدد 
 آرد ذرت
 1 قاشق غذا خوری 
 پاپریکا 1 قاشق غذا خوری 


طرز تهیه
زمان تهیه: 10 دقیقه --- زمان پخت: 30 دقیقه
1.
در یک قابلمه کوچک، آب پرتقال، آب مرغ، مارمالاد پرتقال را با هم مخلوط کنید و روی شعله زیاد آنها را به جوش آورید.
2.
سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید تا این مخلوط غلیظ شود. اگر هنوز رقیق است آرد ذرت را با 2 قاشق غذاخوری آب پرتقال مخلوط کنید و به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد.
3.
این سس را تا زمانی که غذا را سرو می کنید گرم نگه دارید.
4.
در فاصله ای که سس غلیظ می شود، سینه اردک را به صورت ورقه استیک ببرید و روی هر دو سمت آنها پاپریکا بزنید.
5.
هر دو طرف آنها را روی گریل و یا تابه گریل با حرارت ملایم گریل کنید.
6.
بسته به ضخامت برشی که داده این زمان پخت گوشت سینه اردک متفاوت است؛ ولی توجه داشته باشید که گوشت کاملا بپزد ولی خشک نشود و آبدار باشد.
7.
برای سرو ابتدا سس را در بشقاب ها ریخته و تکه های گریل شده را روی آن قرار دهید؛ اگر خلاف این روش را انجام دهید کاور گوشت شما دیگر کرانچی و برشته نیست و با سس نرم می شود.



موضوع: کباب،
دنبالک ها: آموزش آشپزی،
به نام خدا
به این وبلاگ خوش آمدید. امیدوارم لحظات خوبی را در این وبلاگ داشته باشید. در این وبلاگ سعی شده تا بهترین آموزش های پخت غذا گذاشته شود. بانوان و آقایانی که به آشپزی علاقه دارید مطمئن باشید این وب برای شما عالیه. آموزش انواع پیش غذاها، غذاها و دسرها در این وبلاگ.
لطفا از من حمایت کنید تا روحیه بگیرم.
کسانی که می خواهند با این وبلاگ تبادل کنند با ایمیل بنده تماس بگیرند.
ایمیل:
mr.alirezasaberi@gmail.com
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آموزش آشپزی است. || طراح قالب avazak.ir